#

Başkan Çetin Akın’dan Vali Yaşar Karadeniz’e Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Akın, Turgutlu’nun ihtiyaç duyduğu hizmetleri Vali Yaşar Karadeniz’e aktardı. Başkan Akın ayrıca hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında Vali Karadeniz’e bilgiler verdi.

Kentin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve vatandaşa hizmet noktasında tam zamanlı mesai yapan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile bir araya gelerek kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını masaya yatırdı. Ergenekon Kavşağı, sanayi sitesindeki su baskınları ve karayollarının hatalı menfez yapımı, Albayrak Mahallesindeki TOKİ Konutları, Derbent Mahallesinde yapılması planlanan sokak hayvanları bakım merkezi, sulama kanalı servis yollarına sathi kaplama yapılması ve sanayi amaçlı ilave planların yapılması ile ilgili olarak Vali Karadeniz ile görüşen Başkan Çetin Akın, kentin ve Turgutlu halkının ihtiyaç duyduğu konuları aktardı.

“Turgutlu’muz için her an sahada olmaya ve çalışmaya devam ediyoruz”

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile gerçekleştirdiği görüşme hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muz için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Manisa Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz’i ziyaret ederek taleplerimizi ve şehrimizin ihtiyaçlarını ilettik. Turgutlu’muz için her an sahada olmaya ve kentimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Turgutlu’muz için her girişimimizin yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.