#

Başkan Çetin Akın’dan Yeni Haftada Manisa Çıkarması

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay ile bir araya gelerek Turgutlu’nun gündeminde olan çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirdi. Başkan Çetin Akın ayrıca Akhisar Belediyesine ait olan Doğal Yaşam Alanı’nı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çetin Akın, ziyarette Selvilitepe Mahallesi Tepe Sokak ve İstasyonaltı Mahallesinde Kısmalı Yolu, Kervan Yolu ve Kooperatif Sokağın prestij caddesi yapılması, söz konusu sokakların altyapı çalışmalarının tamamlanıp üst yapı çalışmalarının ivedilikle başlaması konularında MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay ile görüşmelerde bulundu.

Başkan Çetin Akın Doğal Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu

Başkan Çetin Akın, Turgutlu’da hayata geçirilmesi planlanan sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi projesi için Akhisar Belediyesinin Doğal Yaşam Alanı’nda incelemelerini gerçekleştirdi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Turgutlu Belediyesinde görevli teknik personelle birlikte alanda incelemelerde bulunan Başkan Çetin Akın, Başkan Besim Dutlulu ve ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Akın’dan İYİ Parti Manisa İl Başkanına hayırlı olsun ziyareti

Başkan Çetin Akın ayrıca geçtiğimiz hafta gerçekleşen İYİ Parti Manisa İl Kongresinde il başkanlığına seçilen Ali Zafer İksir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Gün içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve görüşmeler hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Haftaya bir takım ziyaret ve görüşmelerle başladık. İlk olarak MASKİ Genel Müdürümüz Burak Aslay’ı Fen İşleri Müdürümüz Elif Ceren Müftüoğlu ile birlikte ziyaret ederek Selvilitepe Mahallemiz Tepe Sokak ve İstasyonaltı Mahallemizdeki prestij caddeleriyle ilgili olarak görüşmelerimizi yaptık. Ardından Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Son olarak Turgutlu’muzda yapacağımız projeler arasında yer alan sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi için Akhisar Belediyemiz tarafından faaliyet geçirilen Doğal Yaşam Parkını, Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ve teknik ekibimizle birlikte inceledik. Başkanımız Besim Dutlulu ile ekibine misafirperverliği ve verdikleri bilgiler için teşekkür ederim” dedi.