Başkan Çetin Akın’dan Yeni Haftada Yoğun Tempo

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın yeni haftaya sahada başladı. İlk olarak kent merkezinde yürütülen yol yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Çetin Akın ardından Pazartesi Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Turgutlu’nun her noktasında yürütülen çalışmaları yakından takip eden Başkan Çetin Akın yeni haftanın ilk gününde mesaisine sahada başladı. Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Türkmen Yolu, Tezcan ve Arif Şentüfekçi Sokakta gerçekleştirilen yol yenileme çalışmalarının son durumunu yerinde inceledi.

Başkan Akın halkın nabzını yokladı

Başkan Çetin Akın sahadaki incelemelerinin sonrasında ise 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri kapsamında sürdürdüğü seçim çalışmalara Pazartesi Pazarı’nda devam etti. Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Özdemir, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, CHP İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte esnafı tek tek ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çetin Akın, gündeme ve seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün içerisinde gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Yeni haftaya yoğun bir tempoda başladık. Türkmen Yolu, Tezcan ve Arif Şentüfekçi Sokakta kendi ekiplerimiz ve imkanlarımızla sürdürdüğümüz yol yenileme çalışmalarının son durumunu takip ederek istişarelerde bulunduk. Ardından Pazartesi Pazarı’nı ziyaret ederek esnafımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Seçim gündemini değerlendirdiğimiz ziyaretimizde ‘Karar ver Türkiye'm’ diyerek ikinci turda Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedik” dedi.