#

Başkan Fırat Honaz Federasyon Kupasını Değerlendirdi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası maçlarında bir galibiyet alarak grubunu 3. tamamlayan Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz kupa maçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz: “İlk defa katıldığımız Federasyon Kupasında büyük bir şansızlık yaşayarak grup aşamasında elendik. Yabancı oyuncumuz Da’lishia Griffin ilk maçımızın ilk periyodunda sakatlanması büyük güç kaybı yaşamamıza ve kadro kurgumuzun değişmesine sebep oldu. Kırklareli Basketbol ve Ferhatoğlu Edretmit Gürespor maçlarında oyuncularımız ellerinden geleni yapmaya çalıştılar ama malesef bu maçları kaybettik. Sezon öncesi bir hazırlık kampı niteliğindeki kupa maçlarında yinede hem oyuncularımızın maç performanslarını görme hemde rakiplerimizi tanıma şansımız oldu” şeklinde konuştu.

Başkan Honaz: “Sağlık ekibimiz en fazla 3 haftaya Da’lishia'nın antrenmanlara başlayabileceğini düşünüyor. Onun yokluğunda da takımımız lige son hazırlıklarını yapıp 25 Eylül'de evimizde Botaş maçına hazır bir şekilde çıkacak. 2022-2023 sezonun tüm camiaya hayırlı ve sakatsız güzel bir sezon olmasını diliyorum” dedi.