#

Başkan ve Başkan Yardımcılarından Spor Okullarına Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş ile birlikte Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Yaz Spor Okulları ve Kültür Kursları kapsamında düzenlenen basketbol, voleybol ve yüzme kurslarını ziyaret etti.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çocukların yaz aylarında spor faaliyetleriyle zaman geçirmeleri, sosyal ve fiziksel becerilerini geliştirmeleri amacıyla düzenlenen basketbol, voleybol ve yüzme kurslarını Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcılarıyla birlikte ziyaret etti. Çocuklar ve eğitmenlerle bir araya gelen Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcıları, antrenmanları keyifle takip etti.

Turgutlu Belediyesi olarak çocukların ve gençlerin sporla büyümesi için yatırımlara devam edeceklerini belirten Başkan Çetin Akın, “Yaz Spor Okulları ve Kültür Kurslarımız kapsamında düzenlenen basketbol, voleybol ve yüzme kurslarımızı ziyaret ederek çocuklarımız ve eğitmenlerimiz ile bir araya geldik. Eğlenceli bir yaz dönemi geçirilmesi adına kurslarımıza kayıtlarımız devam ediyor. Çocuklarımız ve gençlerimizin sporla iç içe büyümesi için çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.