#

Berat Kandilinin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzu güçlendirmesini ümit ediyorum”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Berat Kandilinde sağlıklı, huzurlu ve refah dolu günlere erişebilmek için duaların edileceğini belirten Başkan Çetin Akın, insanlık aleminin, İslam Coğrafyasının ve Turgutlular’ın Berat Kandilini tebrik etti.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Günahlardan arınma, temize çıkma anlamlarına gelen Berat Kandilinde Yüce Allah’ın kudretine sığınacağız. Manevi olarak büyük bir huzura ereceğimiz bu gecede kendimizin, sevdiklerimizin, ülkemizin ve milletimizin sağlıklı, huzurlu ve refah dolu günlere erişebilmesi için dualarımızı edeceğiz. Aynı zamanda Mübarek Ramazan Ayının habercisi olan Berat Kandili vesilesiyle Ramazan Ayının mutluluğunu da yaşamaya başlayacağız.

Tıpkı 2020 yılı gibi 2021 yılında da korona virüs salgını ile topyekun bir mücadele göstermeye devam ediyor; terör olayları, kadın cinayetleri başta olmak üzere hepimizi derinden sarsan olayları yaşıyoruz. Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Berat Kandilinin birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmesini ümit ediyorum. Korona virüs salgınının son bulması ve bu hastalıkla mücadele eden herkesin bir an evvel sağlıklarına kavuşması da yürekten diliyorum.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle insanlık aleminin, İslam Coğrafyasının ve hemşehrilerimizin Berat Kandilini tebrik ediyor, tüm dua ve dileklerinin Yüce Allah’ın huzurunda kabul olmasını temenni ediyorum. Berat Kandilimiz mübarek olsun.”