#

Bir Kitap Bir Yazar’ın İlk Konuğu Hasan Özkılıç Olacak

Turgutlu Belediyesi tarafından seri olarak düzenlenmesi planlanan Bir Kitap Bir Yazar programının ilk konuğu öykü ve roman yazarı Hasan Özkılıç olacak. 28 Mayıs Cumartesi günü Eski Belediye Binası’nda düzenlenecek etkinlik saat 15:00’te başlayacak.

Öğrencilik yıllarının önemli kısmını Turgutlu’da geçiren Hasan Özkılıç, 1998 yılında yayınlanan ilk kitabı Kuş Boranı’nın ardından Şerul’da Beklemek, Orada Yollarda, Gönlümün Şirazesi Bozuldu, Lataros Değirmeni’nde Bir Gece, Zahit ve Sonunda Herkes Yalnız adlarını taşıyan roman ve öykü kitaplarıyla okurla buluştu. Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenleyeceği Bir Kitap Bir Yazar etkinliğinde Özkılıç’ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan romanı Şima ele alınacak. Hasan Özkılıç, etkinlikte Turgutlu Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın sorularını yanıtlamasının sonrasında okurlara kitaplarını imzalayacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyesi olarak okurlarımızı mutlu edecek bir etkinliğe daha imza atacağız. Bir Kitap Bir Yazar programı kapsamında ilk konuğumuz yazar Hasan Özkılıç olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu keyifli etkinliğe katılmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.