Çakırcalı Mehmet Efe’nin Turgutlu ile İlişkisi Müze Sohbetleri’nde Gündeme Gelecek

Turgutlu Belediyesi’nin kültürel etkinliklerinden olan Müze Sohbetleri’nde bu hafta Çakırcalı Mehmet Efe’nin Turgutlu ile irtibatı ve ilişkisi gündeme getirilecek. 20 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:30’da başlayacak program eski belediye binasında gerçekleştirilecek.

Müze Sohbetleri’nin yirmi beşinci programı, çarşamba akşamı eski belediye binasında gerçekleştirilecek. Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Kent Müzesi tarafından düzenlenen Müze Sohbetleri’nin bu haftaki konusu ‘Çakırcalı Mehmet Efe ve Turgutlu’ olacak. Mehmet Gökyayla, Hasancan Eralaca ve Mustafa Altınbaş’ın sunacağı programda Çakırcalı Mehmet Efe’nin kimliğine dair kısaca bilgi verilerek Turgutlu ile irtibatı ve bu bölgede yaptıkları hakkında arşivlere yansıyanlar doğrultusunda hazırlanan sunum izleyicilere aktarılacak.