#

Çamlıca Yolu’nda İkinci Etap Tamamlandı

Turgutlu’da önemli bir güzergahı oluşturan Çamlıca Yolu’nda yürütülen yol yenileme çalışmalarında ikinci etap tamamlandı. Üçüncü etapta ise yol kaldırma çalışmalarına başlandı.

Turgutlu Belediyesi ekipleri yol çalışmalarını sürdürüyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri önemli bir yoğunluğu barındıran Çamlıca Yolu’nda parke döşeme çalışmasında ikinci etabı tamamladı. Trafikte aksamalara mahal vermemek için zamanla yarışan ekipler yol kaldırma ve yenileme çalışmasını eş zamanlı olarak yürütüyor. Yol kaldırma çalışması tamamlandıktan sonra araç ve yaya yolunda parke ve bordür döşemesi yapılarak Çamlıca Yolu yeni ve modern görünümüne kavuşmuş olacak.

Çamlıca Yolu’ndaki çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Turgutlu’muzun en önemli yollarından bir tanesi olan Çamlıca Yolu’nda çalışmalarımız devam ediyor. Çamlıca Yolu’muzda yolda ikinci etap çalışmalarımızı sonlandırdık. Önümüzdeki günlerde yol çalışmalarımızı çalışmalarını da tamamladığımız zaman yeni ve modern yolumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Tüm hemşehrilerime hayırlı olsun” dedi.