#

Çamlıca Yolu’nda İlk Etap Tamamlandı

Turgutlu Belediyesi tarafından Çamlıca Yolu’nda sürdürülen yol yenileme çalışmalarında ilk etap tamamlandı. İkinci etapta ise yol kaldırma çalışmalarına başlandı.

Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu ve uzun yıllar boyunca sorunların yaşandığı Çamlıca Yolu üzerindeki yol yenileme çalışmaları titizlikle yürütülüyor. Turgutlu Belediyesinin kendi imkanlarıyla üç etap halinde yapılacak olan söz konusu çalışmalarda ilk etap tamamlandı. İkinci etap için hazırlıklara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol kaldırma çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yol kaldırma işlemenin sona ermesinin ardından araç ve yaya yolunda parke ve bordür döşemesi yapılarak Çamlıca Yolu yeni ve modern görünümüne kavuşmuş olacak.

Çamlıca Yolu’ndaki çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Uzun yıllar boyunca göz ardı edilen Çamlıca Yolu’ndaki yol yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Kendi imkanlarımızla yaptığımız yol yenileme çalışmalarının ilk etabında parke ve bordür döşemesini gerçekleştirdik. İkinci etabımıza ise yol kaldırma çalışmalarıyla başladık. Çamlıca Yolu üzerindeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.