Çepni Konseri Kulakların Pasını Sildi

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Çepni Konseri ile müzik ziyafeti yaşandı. Halk Müziğinin usta sanatçıları Saime Cantürk, Nebi Yaşar, Yasemin Çandır ve Fırat Mert verdikleri konserle kulakların pasını sildi.

Turgutlu Belediyesinin düzenlediği Çepni Konseri ile Halk Müziği sanatçıları Saime Cantürk, Nebi Yaşar, Yasemin Çandır ve Fırat Mert’i müzik severlerle buluşturdu. Çepnidere Mahallesinde gerçekleşen konser, dinleyicilerin beğenisini topladı. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar halk müziği sanatçılarının söyledikleri şarkılara neşe içerisinde eşlik etti.

Konseri izlemeye gelen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çepnidere Mahallemizde çok güzel bir konsere imza attık. Gecemiz eşsiz halk müziklerimiz ile şenlendi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye devam edeceğiz. Halk müziğimizin usta sanatçıları Nebi Yaşar'a, Saime Cantürk'e, Yasemin Çandır'a, Fırat Mert'e ve bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.