Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha Projesi Hızla Tamamlanıyor

Turgutlu Belediyesinin Çepnidere Mahallesine kazandıracağı Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha projesinin yapımı hızla devam ediyor. Projenin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor.

Turgutlu Belediyesi tarafından geçtiğimiz mart ayında düzenlenen törenle temeli atılan Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha projesinin inşaatı hız kesmeden sürüyor. Çepnidere Mahallesinde çeşitli organizasyonlarda kullanılabilecek modern ve işlevsel çok amaçlı etkinlik salonunun yüzde 40’ı tamamlanırken halı saha bölümünde çalışmaların yüzde 80’i gerçekleştirildi.

Ekipler çalışmalarına devam ediyor

Kentin her noktasında yeni projeleri bir bir hayata geçiren Turgutlu Belediyesi bir yandan da yol yenileme, tamirat, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Albayrak Mahallesi Bahçe Sokakta yol yenileme çalışmaları kapsamında yoğun kullanımdan dolayı bozulan eski kaplamaların kaldırma çalışmaları yapılıyor. Atatürk Bulvarı ve Dalbahçe Mahallesi ile birlikte Muratdağı, Kırgız, Avukatlar, Arslan ve Sakarya Sokakta deforme olan parke taşlarının zemin iyileştirme çalışmalarının ardından tamiratları yapıldı. Hatboyu, Turan ve Papatya Sokakta tamirat çalışmalarına devam ediliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Çampınar Mahallesi Bayram Şah Mevkisinde asfalt hazırlığı kapsamında dolgu çalışmalarını tamamlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise gerçekleştirdiği çalışmalarla Turgutlu’nun estetiğine renk katmayı sürdürüyor. Kervan Yolu Caddesi’nde yer alan kavşakta peyzaj, çevre düzenleme ve bakım çalışmaları tamamlandı. Sarıbey Camisinde ve Gardalya Sokakta bordür boyama çalışması tamamlanırken Çepnibektaş Camisinde iç cephe boyama çalışmalarına devam ediliyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Turgutlu’muzun ihtiyaç duyulan tüm alanlarında gerekli çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çepnidere Mahallemize çok amaçlı salon ve halı saha kazandırıyoruz. İnşaat çalışmalarımızın aralıksız devam ettiği projemizi en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bununla birlikte ekiplerimiz plan ve program dahilindeki çalışmaları da yerine getirmeyi sürdürüyor. Kaynaklarımızı en doğru en verimli bir şekilde kullanıyoruz. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.