#

Çilek Mobilya Kadın Basketbol Takımına Sponsor Oldu

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile Çilek Mobilya Turgutlu Şubesi arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediye ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Çilek Mobilya Turgutlu Şubesi İşletme Sahipleri Burcu Özgenç ve Fatma Akgüneş katıldı.

İmzalanan sponsorluk anlaşmasına göre Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımının sporcularının konaklayacağı evlerdeki mobilya ihtiyaçları Çilek Mobilya tarafından karşılanacak. Çilek Mobilya reklamı ise Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı tarafından maç öncesi giyilen ısınma tişörtlerinde yer alacak.

İki kadın işletmecinin Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımına sponsor olmasının çok anlamı bir davranış olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Manisa’nın tek kadın basketbol takımına Burcu Özgenç ve Fatma Akgüneş kardeşlerimizin sponsor olması çok anlamlı bir davranış. Kendilerine bu anlamlı davranış ve destek için teşekkür ediyor, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.”şeklinde konuştu.

Çilek Mobilya Turgutlu Şubesi İşletme Sahipleri Burcu Özgenç ve Fatma Akgüneş: “Biz geçtiğimiz yılda takıma destek olmak istemiştik ancak kısmet bu seneyeymiş. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. İş hayatında olan iki kadın olarak Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının her zaman yanında olacağız. Bu takımı kurarak bizlere destek olma şansı veren Başkanımız Çetin Akın’a, başkan yardımcılarımız Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan’a ve tüm ekibe teşekkür ederiz. İki taraf içinde hayırlı olsun.”dediler.