#

Cimri Oyunu Yoğun İstek Üzerine Bir Kez Daha Sahnede Olacak

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Tiyatro Ekibi, yoğun istek üzerine Cimri oyununu yeniden sahneleyecek. Oyun, TUTSO Konferans Salonu’nda 1 Haziran Çarşamba günü saat 20:30’da perdelerini açacak.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi, geçtiğimiz hafta ilk gösterimini yaptığı ve salonu dolduran izleyicilerden tam not alan Fransız Edebiyatının ünlü yazarı Moliere’in bir dünya klasiği eseri olan Cimri’yi yoğun istek üzerine bir kez daha sahneleyecek. Alpay Erdoğmuş’un yönetmenliğinde iki perdelik komedi türündeki Cimri oyunu, 1 Haziran Çarşamba günü saat 20:30’da TUTSO Konferans Salonu’nda izleyicisini ağırlayacak. 13 yaş sınırının olduğu oyuna girişler ise ücretsiz olacak.

Turgutlu Belediyesi Tiyatrosu Cimri ile Alaşehir’i salladı

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi, Alaşehir turnesi kapsamında Alaşehirli tiyatro severlerle buluştu. Ekip, Fethi Sekin Gençlik Merkezinde sahneledikleri oyunla keyifli bir akşam yaşayan izleyicilerden alkış topladı. Birbirinden renkli kostümler ve dekorlar da Alaşehirli vatandaşların beğenisini kazandı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Tiyatro ekibimiz geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri ilk gösterimle hemşehrilerimize unutulmaz bir akşam yaşattı. Bu güzel oyunu izlemeye gelemeyen tiyatro izleyicilerimizin yoğun isteği üzerine ekibimiz bir kez daha Cimri oyununu bizlerle buluşturacak. 1 Haziran Çarşamba günü saat 20:30’da TUTSO Konferans Salonu’na davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.