Cuma Pazarı Turgutlu’ya Çok Yakışacak

Turgutlu Belediyesi tarafından pazar yeri olarak kamulaştırılan Cuma Pazarı Proje alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın ‘Daha yaşanabilir bir Turgutlu’ anlayışıyla başlattığı ve eş zamanlı olarak devam eden projelerden biri olan Cuma Pazarı Projesi hızla ilerliyor. Vatandaşları ve esnafı yaz aylarında sıcak havadan, kış aylarında ise yağmur ve soğuk havadan koruyacak Cuma Pazarı Projesinde çalışmalar devam ediyor. 19 adet kapalı dükkan, 183 adet tezgah, 1 büfe ve 1 zabıta noktası ile elektrikli ve engelli araç yeri olmak üzere toplam 130 araçlık otopark alanından oluşan Cuma Pazarı’nın temel imalat çalışmaları en ince ayrıntısına kadar değerlendirilerek yürütülüyor. Cuma Pazarı Projesinin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Pazar yerinin hizmete sunulmasıyla hem esnaf hem de vatandaşlar yeni, modern ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapma imkanına erişebilecek.

Ekipler Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi, kent genelinde vizyon projelerine devam ederken bir yandan yol yenileme, tamirat, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kılınç Sokak ile Arif Hikmet Şentüfekçi Sokakta yol kaldırma ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ayrıca Hanımeli Sokak ve Çam Sokakta parke taşı tamiratı ile Yakamoz Sokakta bordür taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Alankuyu Park Kıraathanesi iç dış boyama, Selvili Cami iç boyama ile Urganlı Jandarma Karakolu dış cephe boyama çalışmalarını tamamladı.

Turgutlu’yu yatırımlarla geliştirmek ve güzelleştirmek adına çalışmaları aralıksız yürüttüklerini ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Kent genelinde projelerimiz eş zamanlı olarak devam ediyor. Sanayi Çarşısı, Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha ile Cuma Pazarı Projelerimizde çalışmalarımız sorunsuz ve hızlı ilerliyor. Cuma Pazarı’nı bu yıl içerisinde tamamlayacağız. Böylece vatandaşlarımızın ve esnafımızın uzun yıllardan beri var olan bir sorununu daha ortadan kaldırarak hemşehrilerimizi kaliteli hizmet ile buluşturacağız. Bununla birlikte ekiplerimiz plan ve program dahilinde kentin her noktasında çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Tüm birimlerimizle ve ekiplerimizle Turgutlu’muzu geliştirmeye ve değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.