Cumartesi Pazarı’nın Tapusu Turgutlu Belediyesinde

Cumartesi Pazarı resmi olarak Turgutlu Belediyesine geçti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Girişimlerimiz ve mücadelemiz sonunda Turgutlu’nun malını Turgutlu’ya geri kazandırdık” dedi.

Turgutlu Başkan Çetin Akın, mart ayında gerçekleşen Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha projesinin temel atma töreninde Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla Cumartesi Pazarı’nın geri alındığının müjdesini paylaşmıştı. Resmi sürecin tamamlanması sonrasında Cumartesi Pazarı Turgutlu Belediyesine devredildi. Başkan Çetin Akın, pazar yerinin tapusunu bizzat teslim aldı.

Turgutlu halkının malını Turgutlu’ya kazandırıldığını belirten Başkan Çetin Akın, “Girişimlerimiz ve mücadelemiz sonunda Turgutlu’nun malını Turgutlu’ya geri kazandırdık ve Cumartesi Pazarı’nın tapusunu geri aldık. Emeklerinden dolayı ekibime ve bizlere katkı sunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi.