#



Cumhuriyet Bayramı’nın Coşkusu Tüm Turgutlu’yu Saracak

Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenecek organizasyonla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü tüm kentte coşkuyla kutlanacak. Kutlamalar kapsamında Fener Alayı, Ateş Gösterisi, DJ Baran Zengin-Mas ve Basa konserleri düzenlenecek. Türkçe Rap müziğin usta ismi Ceza ise vereceği konserle Cumhuriyet Bayramı’nın sevincini ikiye katlayacak.

Turgutlu Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yıl dönümünü muhteşem etkinliklerle kutlayacak. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Cumartesi günü saat 19:00’da Orta Park Saat Kulesi önünden Fener Alayı ile başlayacak. Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da gerçekleştirilecek etkinlikler saat 20:00’da Ateş Gösterisi ile devem edecek. Saat 22:00’da ise Eskişehir’de çalışmalarına devam eden Turgutlulu müzisyen DJ Baran Zengin ve Turgutlulu genç müzisyenler Mas ve Basa konseriyle Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sona erecek.

Türkçe Rap’in temsilcisi Ceza geceye damga vuracak

Turgutlu Belediyesi Cumhuriyet Konseri etkinliğinde Türkçe Rap Müziğin efsane ismi Ceza unutulmaz bir konsere imza atacak. 29 Ekim Cumartesi günü saat 20:30’da sahneye çıkacak olan usta rap sanatçısı, en sevilen şarkılarını hayranları için söyleyecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yılını kutlamak için çok heyecanlıyız. Her milli bayramımızda olduğu gibi Türkiye Cumhuriyetimizin 99’uncu yaşını Turgutlu’muza yakışan bir şekilde kutlayacağız. Dolu dolu geçecek kutlamalarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Gelin, Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu, sevincini hep birlikte yaşayalım” dedi.