Deprem Bölgesine Kurulacak Olan “Turgutlu Sokağı” Çalışmaları Devam Ediyor

Türkiye’yi sarsan ve 11 ili etkileyen depreminin ardından Turgutlu Belediyesi depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını gidermeye yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremlerin ardından çok kısa sürede tüm imkanlarını seferber eden Turgutlu Belediyesi depremin en çok hasar verdiği bölgelere konteyner desteği sağlayacak. Deprem bölgesinde kurulacak olan konteyner kentte ‘Turgutlu Sokağı’ oluşturulacak. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş ile birlikte depremden etkilenen vatandaşların acil barınma ihtiyacını karşılamak üzere başlatılan “Turgutlu Sokağı” konteyner üretim çalışmalarını yerinde inceledi. Üretimi tamamlanan konteynerlar deprem bölgesine sevk edilecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Deprem bölgesinde oluşturacağımız ‘Turgutlu Sokağı’ konteyner çalışmalarımızın devam eden üretimini yerinde inceledik. Barınma ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olan bu çalışmamızla bölgedeki vatandaşlarımıza yaşam alanı kuracağız. Tüm imkanlarımızla depremzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu süreci dayanışmayı büyüterek aşacağız” dedi.