Derbent Mahallesine Yapılacak Aile Sağlığı Merkezi İçin İlk İmzalar Atıldı

Turgutlu Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile hayırsever Ekrem Gürel arasında Derbent Mahallesine yapılacak olan aile sağlığı merkezi konusunda protokol imzalandı. Söz konusu protokole göre Derbent Mahallesinde Turgutlu Belediyesine ait olan taşınmazda aile sağlığı merkezi yapılması amacıyla İlçe Sağlık Müdürlüğüne tahsisi yapıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit ile hayırsever Ekrem Gürel arasında Derbent Mahallesinde aile sağlığı merkezinin yapılmasına yönelik protokol imzalandı. Turgutlu Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında oy birliğiyle alınan karara istinaden imzalanan protokole göre Turgutlu Belediyesine ait olan taşınmazın, İlçe Sağlık Müdürlüğüne tahsisi gerçekleştirilerek söz konusu alanda aile sağlığı merkezi yapılacak.

Başkan Çetin Akın’ın makamında düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Evren Erbaş da katıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Derbent Mahallemizde Belediyemize ait olan taşınmaza yapılacak aile sağlığı merkezi için İlçe Sağlık Müdürümüz Bilgehan Hasyiğit ve aile sağlığı merkezinin yapılmasına katkı sunacak hayırseverimiz Ekrem Gürel ile birlikte imzaladığımız protokolümüz hayırlı olsun.