#

Edip Akbayram Turgutlu’da Sevenleriyle Buluşacak

Turgutlu Belediyesinin düzenlediği Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri kapsamında 4 Eylül Gecesi usta sanatçı Edip Akbayram, en sevilen şarkılarını sevenleri için söyleyecek.

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin altıncı gününde unutulmaz bir geceye imza atılacak. Usta sanatçı Edip Akbayram, 4 Eylül Cumartesi günü sevenleriyle ile bir araya gelerek dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirecek. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşecek konser saat 21:30’da başlayacak.

“En Güçlü Kim?” Sokak Tiyatrosu ise saat 17:00’da Selvilitepe Mahallesi Düğün Salonu önü, saat 18:00’da Subaşı Mahallesi Meydan Parkı; saat 19:00’da ise Şehitler Mahallesi Gaffar Okkan Parkı’nda perdelerini açacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Hayat verdiği her şarkıyla gönüllerimize dokunan, Türk Müziğine pek çok değerli eser kazandıran usta sanatçımız Edip Akbayram’ı şenliğimizde konuk edeceğiz. Çok keyifli bir akşam yaşayacağımıza inandığım konsere tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.