#

Fakülte Öğrencilerine Sabah Çorbaları Turgutlu Belediyesinden

Turgutlu Belediyesi tarafından MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerine sınav takvimi boyunca sabah çorbası ikram edilecek. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, sabah çorbası ikramında öğrencilerle buluştu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın talimatıyla gerçekleşen organizasyonda öğrencilere Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi ekipleri tarafından hazırlanan çorba ikram edildi. Okulda öğrencileri ziyaret eden Başkan Çetin Akın, öğrencilere hem çorba ikram etti hem de sohbet ederek Turgutlu’yu konuştu.

Öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akın, ”Öğrencilerimize sınav takvimi boyunca sabah çorbası ikram ediyoruz, öğrencilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinliyor ve Turgutlu’muzu konuşuyoruz. Kentimizde misafir ettiğimiz gençlerimizle bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimizle bizleri bir araya getiren akademisyenlerimize ve okul fakülte yönetimine teşekkür ederim. Pandemi öncesinde 3,5 TL gibi sembolik bir ücret karşılığında öğrencilerimize yemek hizmeti sunuyorduk. Öğrencilerimiz ile her zaman bir arada olmak bizleri mutlu eder. Geleceğimize sahip çıkmak için onların her zaman yanındayız” dedi.

MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nevzat Onat ise gerçekleştirilen ikramdan dolayı başta Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Fakültede gerçekleşen çorba ikramı programına Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Evren Erbaş, Mithat Erden ve fakülte yönetimi katıldı.