#

Filede Galip Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Oldu

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Uşak Gençlik Merkezi ile oynadığı maçı 3-0 kazanmayı başardı. Turgutlu Belediyespor ekibi aldığı bu galibiyetle TVF Kadınlar 2. Ligi’nde 2’de 2 yaptı.

TVF Kadınlar 2. Ligi’nin ikinci hafta karşılaşmalarında Uşak Gençlik Merkezi’ni evinde ağırlayan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı 3-0’lık skorla rakibini mağlup etti. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı maçta Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı kadrosunda yer alan genç oyuncular da sahadaki yerini aldı. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Turgutlu Belediyespor ekibi 25-23, 25-15, 25-21’lik set sonuçlarıyla sahadan galip olarak ayrıldı.

Turgutlu Belediyespor-Uşak Gençlik Merkezi maçını Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu ile birlikte izleyerek takımı yalnız bırakmadı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Antalya’dan mağlup döndü

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ise Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) dördüncü hafta maçlarında Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK’nın evine konuk oldu. Alanya 75. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maçta Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı rakibine 95-68 mağlup oldu.

Kadrodaki tüm oyuncuların maçta mücadele ettiğini söyleyen Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “TVF Kadınlar 2 Ligi’nin ikinci maçında rakibimiz Uşak Gençlik Merkezi’ni ağırladık. 25-23/25-15/25-21’lik set skorlarıyla 3-0 üstünlük sağladığımız maçta kadromuzdaki genç takım oyuncularımıza da şans verdik. Kader, Sıla, Nur, Tuğçe, Sude, İpek, Liberolarda Nida ve Rojin ile başladığımız maçta kadromuzdaki tüm oyunculara ilerleyen sayılarda oynama şansı verdiğimiz maçı 3-3 net bir skorla kazanmayı bildik” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Voleybol Takımımız oyuncuları ve teknik ekibi kendi sahalarında rakibine karşı çok net bir galibiyet kazandı. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyorum” dedi.