#

Filede Haftanın Kazananı Turgutlu Belediyespor Oldu

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi 8. hafta karşılaşmalarında rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 3-1’lik skorla yenmeyi başardı.

TVF Kadınlar 2. Ligi 2022-2023 sezonunda mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı haftayı galibiyetle kapatan taraf oldu. Rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü sahasında konuk eden Turgutlu Belediyespor ekibi (25-18), (25-18), (12-25), (25-19) set sonuçlarıyla maçın galibi oldu.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 11. hafta maçında lider Tarsus Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Kadın Basketbol Takımı 63-81 maç sonucuyla sahadan mağlup olarak ayrıldı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz’dan takımlara destek

Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan müsabakaları Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz tribünden izleyerek kadın voleybol ve kadın basketbol takımını yalnız bırakmadı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Takım olarak başarılı bir oyun ortaya koyarak kazanan taraf olduk. Son haftalarda üst üste almış olduğumuz mağlubiyetlerden sonra bu galibiyet moral ve motivasyonumuzun yükselmesi açısından çok önemli oldu. Bizleri yalnız bırakmayan Belediyespor Başkanımız ve Belediye Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a ve taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, ”Kadın Voleybol Takımımızı 3-1’lik skorla kazandıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Kadın Basketbol Takımımızı ise sahada gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Hafta sonu oynanan müsabakalarda takımlarımıza destek olan sporseverlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.