#

Filede Turgutlu Derbisi

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 5 Aralık Pazar günü rakibi Seramiksan’ı ağırlayacak. Saat 14:00’da başlayacak karşılaşma Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

TVF Kadınlar 2. Liginde üçüncü sırada yer alan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı bu hafta Seramiksan ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı beş maçın dördünü kazanan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Seramiksan karşısında beşinci galibiyetini elde etmek için sahada tüm gücünü ortaya koyacak.

Turgutlu Belediyespor – Seramiksan mücadelesi 5 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Tüm sporseverleri pazar günkü müsabakaya davet eden Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Altıncı maçımızı Seramiksan Takımı ile oynayacağız. Aldığımız dört galibiyetle Kadınlar 2. Liginde emin adımlarla ilerliyoruz. Bu pazar günü oynayacağımız karşılaşmada da rakibimizi yenerek beşinci galibiyetimizi elde edeceğimize inanıyoruz. Ligdeki mücadelemizde sporseverlerimizin destekleri takımımızın motivasyonu için oldukça önemli. Bu sebeple pazar günü evimizde oynayacağımız maçımıza tüm sporseverlerimizi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.