#

Filede Turgutlu ve Torbalı Mücadelesi Yaşanacak

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Liginin ikinci devresindeki ilk maçında Torbalı Belediyespor’u konuk edecek. Filede kıyasıya mücadelenin yaşanacağı karşılaşma, 09 Ocak Pazar günü saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Tarihinde ilk kez Kadınlar 2. Liginde mücadele ederek ilk devreyi dördüncü sırada tamamlayan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, devre arasının ardından ilk maçını Torbalı Belediyespor ile oynayacak. Yaklaşık 3 haftalık devre arasında hazırlık maçları ve yoğun antrenmanlarla Torbalı Belediyespor ile oynayacağı maça hazırlanan Turgutlu temsilcileri, pazar günkü karşılaşmanın galibi olmak için tüm mücadelesini ortaya koyacak.

Turgutlu Belediyespor – Torbalı Belediyespor müsabakası 09 Ocak Pazar günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda saat 14:00’da başlayacak.

Pazar günü oynayacakları karşılaşmada rakibini yenerek ikinci yarıya iddialı bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Bu yıl ilk kez mücadele ettiğimiz TVF Kadınlar 2. Liginde tecrübeli ve zorlu rakiplerimize rağmen çok başarılı performanslar göstererek ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarıda başarımızı daha da artırarak sezonu en iyi sonuçla noktalamayı hedefliyoruz. Kadınlar 2. Liginin farklı gruplarında play off hedefiyle oynayan iddialı takımlarla gerçekleştirdiğimiz hazırlık maçlarımız ve yoğun antrenman programımızla Torbalı Belediyespor maçımıza hazırlandık. Rakibimizi kendi evimizde yenerek ikinci yarıya güzel ve iddialı bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tüm sporseverlerimizi, ikinci yarının ilk maçında takımımıza destek olması adına pazar günkü maçımıza davet ediyoruz” dedi.