Haftalık Haber Bülteni 26. Bölümü ile Yayında

Turgutlu Belediyesi haftalık haber bülteni videosunun 26. bölümünü yayınladı.

Turgutlu Belediyesi tarafından kent genelinde hafta boyunca gerçekleştirilen etkinlik, faaliyet ve çalışmaların paylaşıldığı haftalık haber bülteni videosunun 26. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta Urganlı Düğün Salonunun temel atma töreni, Başkan Çetin Akın’ın katıldığı Kurban Bayramı öncesi düzenlenen bayramlaşma programları, Başkan Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler yer aldı.

Bültende ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Turgutlu Kent Müzesi’nde başlayan Müze Sohbetleri programı ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık haber bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.