Haftalık Haber Bülteni 31. Bölümü Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 31. bölümü yayınlandı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hazırlanan haftalık haber bülteninin 31. Bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Subaşı Mahallesi ile Kır Mahalle’deki kahvehanelere gerçekleştirdiği ziyaretler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısında yaşanan olaylar hakkında Başkan Çetin Akın ve Cumhuriyet Halk Partisi Grubu tarafından yapılan açıklamalar, Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler ve katıldığı etkinlikler, 30 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin programı, Orta Park’ta yürütülen zemin yenileme çalışmaları ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar yer aldı.

Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor.