#

Haftalık Haber Bülteni Beşinci Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi haftalık haber bülteninin beşinci bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan çalışma ve faaliyetlerin özeti yer aldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca meydana gelen gelişmelerin, devam eden ve tamamlanan çalışmaların aktarıldığı haftalık haber bültenin beşinci bölümü yayınlandı.

Haftalık haber bülteninin beşinci bölümünde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Kanal Ege’de yayınlanan “Ege’de Bugün Özel” programının canlı yayın konuğu olması, Başkan Çetin Akın ile Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz’ın esnaf odası başkanlarına ziyaretleri, kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışının ardından ekiplerin gerçekleştirdikleri yol açma çalışmaları, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde yürüttüğü çalışmalar, TURBELDAK’ın yürüyüş etkinliğiyle Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol ve Voleybol Takımlarının maç sonuçları yer aldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından izleyiciyle buluşan haftalık haber bülteni videosu her hafta salı günü yayınlanıyor.