Haftalık Haber Bülteni Dokuzuncu Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi haftalık haber bülteni videosunun 9’uncu bölümünü izleyicilerle paylaştı.

Turgutlu Belediyesi haftalık haber bülteni videosunun 9’uncu bölümünü yayınladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda Başkan Çetin Akın’ın açıklamaları, Başkan Çetin Akın’ın Cuma Pazarı projesini Manavlar ve Sebzeciler Odası ile pazarcı esnafına tanıtımı, Başkan Çetin Akın’ın Musalaryeniköy Mahallesine ziyareti, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Başkan Çetin Akın gerçekleştirdiği ziyaretler yer aldı. Videoda ayrıca Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi öğrencilerinin SMA Tip 1 Hastası İrem Nur bebek için düzenlenen bağış kampanyasına destekleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları paylaşıldı. Bununla birlikte Turgutlu Belediyesporlu hentbol oyuncularının Türkiye Hentbol Federasyonu davetlisi olarak milli takım kampına katılması ile Turgutlu Belediyespor U18 Kız Basketbol Takımının Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazanması da yer aldı.

Haftalık haber bülteni, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından her hafta salı günü yayınlanıyor.