#

Haftalık Haber Bülteninin 27. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 27. Bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından kentte yürütülen çalışma, faaliyet ve etkinliklerin yer aldığı haftalık haber bülteni videosunun 27. Bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Başkan Çetin Akın’ın Başkan Yardımcıları ile birlikte pek çok noktada gerçekleştirdiği ziyaretler, ünlü sanatçıların yer aldığı “Hırsız” oyununun Turgutlu’da izleyiciyle buluşması, Başkan Çetin Akın’ın Kısmalı Yolu Namazgah Mevkisinde üçüncüsü yapılması planlanan su dolum istasyonu alanındaki incelemeleri, Kıbrıs Barış Harekatının yıl dönümü dolayısıyla Başkan Çetin Akın’ın Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Turgutlu Temsilciliğine ziyareti yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyespor ile MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi arasında imzalanan sağlık sponsorluğu sözleşmesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışan Turgutlu Kent Müzesi tarafından gerçekleştirilen Müze Sohbetleri programı ile Fen İşleri Müdürlüğünün hafta boyunca sürdürdükleri çalışmalar da paylaşıldı.

Haftalık haber bülteni her hafta Salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.