Haftalık Haber Bülteninin Yedinci Bölümü Paylaşıldı

Turgutlu Belediyesinin haftalık çalışmaları özet olarak sunduğu haber bülteni videosunun yedinci bölümü yayınlandı.

Turgutlu Belediyesi tarafından haftalık olarak yayınlanan haber bülteni videosunun yedinci bölümü paylaşıldı. Söz konusu bölümde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü heyeti ile birlikte hayata geçirilmesi planlanan hayvan pazarı, hayvan barınağı ve sera projesi alanlarını incelemesi, Başkan Çetin Akın’ın Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutluspor Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Turgutluspor ile Ankaraspor karşılaşmasını ve Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının Botaş Gelişim ile oynadığı maçı tribünden takip etmesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde çöp konteynerlerini yenileme çalışmaları, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara yapılan helva ikramı yer aldı.

Haftalık haber bülteni videosu Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından her hafta salı günü yayınlanıyor.