Hedef Yedinci Galibiyet

Turgutlu’yu 2. Lig Erkekler Voleybol Liginde başarıyla temsil eden Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Cumartesi günü saat 14.00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda Gebze Gençlik Hizmetleri ile karşılaşacak.

İlk kez mücadele ettiği Türkiye Voleybol 2. Liginde altı galibiyetle üçüncü sırada yer alan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı onuncu maçında Gebze Gençlik Hizmetlerini evinde ağırlayacak. 19 Aralık Cumartesi günü, saat 14:00’da başlayacak maç, Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak. Korona virüs önlemleri kapsamında maç seyircisiz gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Yener Baştürk, “Yarın onuncu maçımıza çıkıyoruz. Galibiyet serimize bir maç daha ekleyerek başarımızı taçlandırmak istiyoruz. Oyuncularımız ve teknik ekibimizle birlikte karşılaşmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, “Belediyespor Erkek Voleybol Takımımız, yedinci galibiyetini elde etmek için yarın rakibi Gebze Gençlik Hizmetleriyle karşılaşacak. Erkek Voleybol Takımımızın kazanacağına yürekten inanıyor, yarınki maçta başarılar diliyorum” dedi.