#

Hemşehri Derneklerinden Turgutlu Belediyesine Teşekkür

Turgutlu’da faaliyetlerini sürdüren hemşehri dernekleri Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş ve Mithat Erden ile bir araya gelerek Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.

Turgutlu Belediyesinin ev sahipliğinde 30 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve büyük ses getiren Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri sona erdi. Şenlikler kapsamında Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilen hemşehri geceleri ise şenliklere damga vuran etkinliklerden biri oldu. Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Azerbaycan Kültür Derneği Turgutlu Şubesi, Turgutlu Karadenizliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Turgutlu Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Turgutlu Yörük Türkmen Dayanışma Derneği, Turgutlu Selendililer Derneği, Turgutlu Arnavut Kültür Derneği ve Turgutlu Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle yapılan gecelerde farklı kültürler Turgutlu’da buluştu.

Turgutlu’daki hemşehri dernekleri Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a ziyaret gerçekleştirdi. Dernek başkanları ilgi ve desteklerinden dolayı Başkan Çetin Akın başta olmak üzere Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Mithat Erden, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Kanık, Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Metin Akgül ile hemşehri gecelerinin sunuculuğunu yapan Azmi Gümüşoğlu’na teşekkür plaketi takdim ettiler.

Birlikte nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle”

Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin çok güzel bir şekilde geçtiğini söyleyen Başkan Çetin Akın, “Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerimizde Hemşehri Derneklerimiz ile iş birliğiyle düzenlediğimiz Hemşehri Gecelerimizin ardından değerli dernek başkanlarımızı belediyemizde ağırladık. Başkan Yardımcılarımıza, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüklerimize teşekkür plaketi takdiminde bulunan başkanlarımıza ayrıca teşekkür ederim. Çok güzel ve dolu dolu bir şenlik programı geçirdik. Birlikte nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle” dedi.