Hemşehri Geceleri Finali ‘Arnavut-Balkan ve Bitlis-Yöresel Doğu Kültürleri Gecesi’ ile Yapacak

Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Hemşehri Geceleri, ‘Arnavut-Balkan ve Bitlis-Yöresel Doğu Kültürleri Gecesi’ ile sona erecek. 17 Eylül Pazar günü Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da gerçekleşecek program saat 20.00’de başlayacak.

Turgutlu Belediyesi ve hemşehri derneklerinin iş birliğiyle bu yıl üçüncü kez yapılan Hemşehri Geceleri’nin son gününe ‘Arnavut-Balkan ve Bitlis-Yöresel Doğu Kültürleri Gecesi’ damga vuracak. Turgutlu Arnavut Kültür Derneği, Turgutlu Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla organize edilen gecede Hozan Beşir, Buca Bitlis Folklor Ekibi, Grup Besa, Vardarın Üstünde Folklor Ekibi Turgutlulular ile buluşacak.

Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da 17 Eylül Pazar günü yapılacak ve ücretsiz olan ‘Arnavut-Balkan ve Bitlis-Yöresel Doğu Kültürleri Gecesi’ saat 20.00’de başlayacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,” Turgutlu’muzda farklı kültürleri tanıttığımız, bir araya getirdiğimiz Hemşehri Geceleri’mizin finalini ‘Arnavut-Balkan ve Bitlis-Yöresel Doğu Kültürleri Gecesi’ yapacağız. Programlarımızın her birinde çok eğlendik; çok değerli sanatçılarımızı, halk oyunları ve folklor ekiplerimizi misafir ettik. Hemşehri Geceleri’mizin son günü de Balkan ve yöresel doğu kültürlerini buluşturacağımız etkinliğimize tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.