#

“Hisseli Harikalar Kumpanyası” ile Alkışlar AKM Lise Tiyatro Ekibine

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Lise Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen “Hisseli Harikalar Kumpanyası” salonu dolduran izleyicilerden tam not aldı.

Türk tiyatrosunun duayeni Haldun Dormen’in kaleme aldığı “Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikal oyunu Turgutlu’da tiyatro izleyicisiyle buluştu. Atatürk Kültür Merkezi Lise Tiyatro Ekibinin sahnelediği, yönetmenliğini Aysel Baylan’ın üstlendiği 2 perdelik müzikal komedi, TUTSO Konferans Salonu’nu hıncahınç dolduran tiyatro severlerin beğenisini topladı. AKM Lise Tiyatro Ekibi, oyun sonunda ayakta alkışlandı.

Girişler “Bir Kitap Bir Bilet” ile oldu

“Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikal komedi oyununda aynı zamanda sosyal sorumluluk projesine de imza atıldı. Girişlerin “Bir Kitap Bir Bilet” şeklinde olduğu oyunda kısa süre içerisinde çok sayıda kitap toplandı. Söz konusu bu kitaplarla Turgutlu’daki bir okulda kütüphane kurulmasına katkı sağlanmış olacak.

Oyunun sonunda sahneye çıkarak ekibe teşekkür eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Türk tiyatrosunun değerli üstadı Haldun Dormen’in bu oyununu kendi yorumlarıyla bizlere sahneleyen ve gecemizi neşelendiren AKM Lise Tiyatro Ekibi oyuncularımıza, oyunun yönetmeni Aysel Baylan’a ve salonu dolduran seyircilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

“Hisseli Harikalar Kumpanyası”nı Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın eşi Sabriye Akın, kızı Gülce Akın, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, eşi Nazan Honaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Süleyman Küçükekiz izledi.