#

“Hisseli Harikalar Kumpanyası” Turgutlu’da Perdelerini Açacak

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Lise Tiyatro Ekibi, Türk tiyatrosunun büyük ustası Haldun Dormen’in kaleme aldığı “Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikalini sahneye taşıyacak. Müzikal oyunu, 19 Aralık Pazartesi günü saat 20:30’da Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Konferans Salonu’nda perdelerini açacak.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı AKM Lise Tiyatro Ekibi, Türkiye’nin en çok sevilen müzikali “Hisseli Harikalar Kumpanyası”nı Turgutlulu tiyatro severlerle buluşturmak için gün sayıyor. AKM Lise Tiyatro Ekibi, Türk tiyatrosunun yaşayan efsanesi Haldun Dormen tarafından kaleme alınan “Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikal oyununu Aysel Baylan’ın yönetmenliğinde sahneye taşıyacak. İki perdelik müzikal komedi, 19 Aralık Pazartesi günü saat 20:30’da TUTSO Konferans Salonu’nda sahnelenecek. On üç yaş sınırının olacağı müzikale girişler ise “Bir Kitap Bir Bilet” şeklinde olacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “AKM Lise Tiyatro Ekibimiz hepimizin yakından bildiği, Türk tiyatrosunun efsaneleşen müzikali ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’nı izleyiciyle buluşturacak. Bu önemli ve kıymetli müzikali sahneleyecek olan ekibimize emekleri için şimdiden teşekkür ediyor, tiyatro izleyicilerimizi oyunu hep birlikte izlemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.