#

İki Mahallede Daha İnternet Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

Turgutlu Belediyesinin internete erişim sorunu yaşayan kırsal mahallelere yönelik başlattığı altyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Gökgedik ve Aşağıbozkır Mahallelerinde direk dikimi çalışmaları gerçekleştirildi.

Pandemi sürecinde eğitimlerine evlerinde devam eden öğrencilerin internete erişim sorunu yaşamaması adına kırsal mahallelerde başlayan altyapı çalışmaları Turgutlu Belediyesi ve Waaynet işbirliği ile sürdürülüyor. Hazırlanan program dahilinde altyapı çalışmalarını gerçekleştiren Turgutlu Belediyesi, Gökgedik ve Aşağıbozkır Mahallelerinde direk dikimi çalışmalarını tamamladı.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kırsal mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın internete en hızlı şekilde bağlanmaları amacıyla gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız doğrultusunda ekiplerimiz Gökgedik ve Aşağıbozkır Mahallelerimizde gerekli çalışmaları titizlikle gerçekleştiriyorlar. İnternet altyapı çalışmalarıyla ilgili çalışmalarımızı tamamlayarak öğrencilerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın sorunsuz şekilde internete erişimlerini sağlayacağız” dedi.