Irlamaz İkinci Etap Yeşillendi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan iş birliği sonucunda ağaçlandırma çalışmalarının tamamlandığı Irlamaz Rekreasyon Alanı ikinci etabında incelemelerde bulundu. Tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akın, ”Ağaçlarımızın yeşerdiğini görmek bizi gerçekten çok mutlu etti” dedi.

Göreve geldiği günden itibaren Turgutlu’yu daha modern ve yeşil bir kent haline getirmek için çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Irlamaz Rekreasyon Alanı ikinci etabında incelemelerde bulundu. Turgutlu’nun büyük sorunları arasında yer alan ve Başkan Çetin Akın’ın girişimleriyle ağaçlandırma, çevre ve peyzaj çalışmalarının başladığı Irlamaz Rekreasyon Alanı ikinci etabında ağaçlandırma çalışmaları tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen ortak çalışma neticesinde Turgutlu Belediyesi şantiyesinde yetiştirilen 3000 adet ağacın dikimi Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildi. Ayrıca Turgutlu Belediyesi ekipleri ağaçlandırma çalışmalarının tamamlandığı alanın çevresine güvenlik tel örgülerini yerleştirdi.

Başkan Çetin Akın’a gerçekleştirdiği incelemeler sırasında Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Emrah Kanık, Zabıta Müdürü Hasan Kızıl eşlik etti.

3000 adet ağacımız yeşerdi, güvenlik tel örgülerinin kurulumunu tamamladık”

Irlamaz Rekreasyon Alanı ikinci etabında yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çetin Akın, “Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte bu alanın yeşillendirilmesiyle ilgili ortak bir çalışma kararı almıştık. Bu ortak çalışma neticesinde 3000 adet yetişkin ağacı Büyükşehir Belediyesine verdik. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ağaçların dikimi konusunda bize yardımcı olmuşlardı. Bu 3000 adet ağacın tuttuğunu, yeşerdiğini görmek bugün bizi gerçekten mutlu etti. Ayrıca Irlamaz ikinci etabı alanı içerisinde güvenlik tel örgülerinin kurulumunu tamamladık. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıllarda birinci etapta olduğu gibi mesire ve yeşil alanlarını Turgutlu’muza kazandırmış olacağız. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.