#

Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda Tel Örgüler Yenileniyor


Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Irlamaz Rekreasyon Alanı içerisinde yer alan antrenman sahaları ile amfitiyatroda tel örgü montajı ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda yer alan antrenman sahalarındaki mevcut tel örgülerin yenileme çalışmaları yürütülüyor. Söz konusu bu çalışmayla eski ve yıpranmış durumda olan tel örgüler yeni ve temiz görünüme kavuşmuş olacak. Bununla birlikte antrenman sahalarının girişlerine ve çevrelerine güvenliğin sağlanması amacıyla çit yapım ve ekleme çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Ekipler ayrıca 8 Ekim Cumartesi günü Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da gerçekleşecek olan Turgutlu Belediyesi Yörük Mehmet Yağlı Güreşleri’nin öncesinde Amfitiyatro’da tel örgü montajına gün boyu devam etti.

Çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda yer alan antrenman sahalarımızın bozulmuş ve yıpranmış tel örgülerini yeniledik. Yine aynı alan içinde yer alan amfitiyatroya tel örgüsü çekerek Turgutlu Belediyesi Yörük Mehmet Yağlı Güreşleri öncesinde güvenli hale getirdik. Bu vesile ile 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan Turgutlu Belediyesi Yörük Mehmet Yağlı Güreşleri’ne tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.