#

İstanbul Deplasmanının Galibi Turgutlu Belediyespor Oldu: 45-53

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, rakibi Emlak Konut Gelişim ile oynadığı karşılaşmayı 45-53 kazanarak sahadan galip ayrıldı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL), 15. hafta karşılaşmasını Emlak Konut Gelişim ile oynadığı. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Başakşehir Spor Kompleksi’nde yaşanan mücadelede ilk çeyrekten itibaren maç boyunca üstünlüğünü korudu. İlk yarıyı 28-25 üstünlükle kapatan Turgutlu Belediyespor ekibi, maçı 45-53 kazanarak gülen taraf olmayı başardı.

Emlak Konut Gelişim karşısında oynanan karşılaşmada Tearra Ra Shawn Banks 14 sayı, 10 ribaund, Dilek Topdemir 14 sayı, 1 ribaund ile takımın en skorer oyuncuları oldu. Şule Aktaş 8 sayı, 12 ribaund, Yasemin Güneş 6 sayı, 9 ribaund ile takımın galibiyetine katkı sağlayan isimler oldu.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Kaan Artun, “Almış olduğumuz bu galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Maçın ilk anından itibaren üstünlüğümüzü sağladık, iyi savunma yaparak da bu üstünlüğümüzü koruduk. Sahada mücadelesinden bir an olsun vazgeçmeyen oyuncularımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Öncelikle oyuncularımızı ve teknik ekibimizi gönülden kutluyorum. Sahada çok güzel oynadılar, takımımızı ve kentimizi başarılı şekilde temsil ettiler. Neticesinde de önemli bir galibiyete imza attılar. Takımımıza önümüzdeki karşılaşmalarında şimdiden başarılar diliyorum” dedi.