Kitap Fuarı 28 Ağustos-11 Eylül Tarihleri Arasında Turgutlu’da

Turgutlu Belediyesi Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri kapsamında Kitap Fuarı düzenlenecek. Kitap Fuarı, 28 Ağustos – 11 Eylül tarihleri arasında Orta Park Saat Kulesi’nde kitap severleri ağırlayacak.

Turgutlu Belediyesi, dördüncü kez gerçekleştireceği Kitap Fuarı’nda okuyucuları buluşturmaya hazırlanıyor. Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri bünyesinde düzenlenecek Kitap Fuarı, 28 Ağustos Pazar günü kurulacak. Kitap Fuarı 11 Eylül Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Turgutlu halkının Kitap Fuarı’na gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Geçtiğimiz dönemlerde kurduğumuz Kitap Fuarı’na hemşehrilerimizin ilgisi oldukça fazla oldu. Bu nedenle okuyucularımızı yayın evleri ve yeni kitaplarla buluşturmak adına 28 Ağustos – 11 Eylül tarihleri arasında Orta Park Saat Kulesi önünde Kitap Fuarı’mızı düzenleyeceğiz. Bütün hemşehrilerimizi Kitap Fuarı’mıza davet ediyorum” dedi.