Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Adana Deplasmanında

Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Adana deplasmanında mücadele edecek. 01 Adana Basketbol Takımının sahasında oynanacak karşılaşma 18 Şubat Pazar günü saat 14.00’de başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 25. hafta karşılaşmalarında Manisa ve Adana mücadelesi yaşanacak. Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak ligde yer alan Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 01 Adana Basketbol ile karşı karşıya gelecek.  

Deplasman maçına çıkacak Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı – 01 Adana Basketbol karşılaşması 18 Şubat Pazar günü Menderes Spor Salonunda yaşanacak. Saat 14.00’de başlayacak maç aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın basketbol takımı oyuncularımız ve teknik ekibimize Adana deplasmanında başarılar diliyorum. Takımımız her karşılaşmada olduğu gibi pazar günü de kazanmak için sahaya çıkacak. Yuvamıza galibiyetle döneceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.