Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Deplasman Yolcusu

Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu haftaki mücadelesine İstanbul deplasmanında devam edecek. Başakşehir Spor Kompleksi’nde Emlak Konut Gelişim karşısında oynanacak maç, 21 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’de başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin Manisa’daki tek temsilcisi olan Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu haftaki maçını deplasmanda oynayacak. Normal sezonun bitimine sayılı haftaların kaldığı ligde kırmızı siyahlıların rakibi, Emlak Konut Gelişim Takımı olacak. Başakşehir Spor Kompleksi’nde oynanacak maç, 21 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’de başlayacak.

Emlak Konut Gelişim Takımı ile ilk olarak kendi sahasında karşı karşıya gelen Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı maçı 67-60 kazanmıştı. Manisa temsilcileri 37 puanla 7. sırada, Emlak Konut Gelişim ise 35 puanla 10. sırada yer alıyor.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın basketbol takımımız bu hafta da deplasman heyecanı yaşayacak. Turgutlu’muza galibiyetle dönerek bizlere güzel bir mutluluk yaşatacaklarına inanıyoruz. Takımımıza gönülden başarılar diliyorum” dedi.