Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Play off’a Emin Adımlarla İlerliyor

Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Botaş Gelişim takımı ile kendi sahasında oynadığı maçı 55-47 skorla kazanmayı başardı. Manisa temsilcileri aldığı galibiyetle play off’a bir adım daha yaklaştı.

Manisa’nın kadın basketbolundaki tek temsilcisi Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı kendi sahasında Botaş Holding Gelişim Takımını konuk etti. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda pazar günü 16.00’da başlayan mücadeleden Manisa temsilcisi 55-47 galip ayrılmayı başardı. Lauren-Jenee Nneka Ebo 18 sayı, 11 ribaund ile takımın galibiyetine en çok katkı sağlayan oyuncu olurken Nur Nihan Dabakoğlu 9 sayı, 5 ribaund, kaptan Yağmur Öztürk ve Özge Karataş yedişer sayı ile diğer skorer oyuncular olarak adını yazdırdılar. Bu galibiyet ile Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde sezonun 14. galibiyetini alan Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı play off yolunda önemli bir avantaj yakalamış oldu.

Takımı yalnız bırakmadılar

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, eşi Nazan Honaz müsabakada Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımını yalnız bırakmayarak maçı tribünden izledi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İstemihan Örücü, “Oyuncularımı tebrik ediyorum, play off yolunda çok önemli bir galibiyete imza attılar. Önümüzdeki maçlarda da aynı hedef ve kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Aldığımız galibiyetten dolayı mutluluk duyduk. Kadın Basketbol Takımımızı Botaş Gelişime karşı aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. Play off yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza oynayacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.