Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Serinin En Kritik Maçına Çıkıyor

Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, en kritik maçlarından birine çıkıyor. Turgutlu ekibi, Play-off eşleşmelerinde Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşma 2 Nisan Salı günü saat 18.00’de başlayacak.

Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Play-off serisinin ikinci maçında Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Takımını evinde konuk edecek. Play-off yoluna galibiyet parolasıyla devam etmek isteyen Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Salı günkü maç öncesi antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşma 2 Nisan Salı günü saat 18.00’de başlayacak. Girişlerin ücretsiz olacağı karşılaşmaya aynı zamanda Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünden saat 17.30’da servis kalkacak.

Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İstemihan Örücü, “Play-off çeyrek finalinde Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor takımını evimizde ağırlayacağız. Bizim için oldukça önemli ve kritik bir maç olacak. Bu maçı galibiyet ile sonuçlandırırsak play-off serisi üçüncü maça uzayacak. Yine bu maçımıza da galibiyet parolasıyla parkeye ineceğiz. Tüm oyuncularımıza başarılar diliyor, tüm taraftarımızı takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.