Maç Kahvaltısı Sponsor Saklı Cennet’te

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Çerkezköy Belediye maçı öncesi yönetim ve takım sponsorlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, kızı Gülce Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Mithat Erden, sponsorlar, daire müdürleri, oyuncular ve teknik ekiple maç öncesi düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Belediyemiz Kadın Basketbol Takımına sponsor olarak destek veren ve bugün bizi kahvaltıda ağırlayan Gökhan Düzkaya ve Saklı Cennet Ailesine, Efkan Babalık ve Efkar Et Kombinası işletmesine, Melih Bildiren ve 3E Girişim’e, Şevki Atman ve Gamalı Köftecisi Ailesine, Burcu Sever Özgenç, Hüseyin Sever ve Turgutlu Çilek Mobilya’ya hem sponsor olarak sundukları destek hem de her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum. Bir spor takımını başarıya götüren en önemli unsur bu birlikteliklerdir. Biz de inanıyoruz ve hep birlikte başarıya ulaşacağız” dedi.