Manisa’nın Tek Kadın Basketbol Takımı Rakibi Botaş Gelişim’i Konuk Edecek

Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının bu haftaki rakibi Botaş Gelişim olacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda yaşanacak mücadele 25 Şubat Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 26. hafta maçlarında Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Botaş Gelişim ile karşı karşıya gelecek. Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak ligde yer alan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı rakibini kendi sahasında konuk edecek.

Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı – Botaş Gelişim mücadelesi 25 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda yaşanacak. Girişlerin ücretsiz olacağı karşılaşma öncesinde saat 15.30’da Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünden ücretsiz seferler düzenlenecek.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “TKBL’de normal sezonun bitimine 4 hafta kaldı. Deplasmanda oynadığımız son iki maçta ne yazık ki istediğimiz sonuçları elde edemedik. Bu hafta kendi sahamızdayız. Güzel bir karşılaşmanın yaşanacağı ve maç sonunda gülen taraf olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın desteği takımımız için her zaman çok önemli ve anlamlı. Bundan dolayı da taraftarlarımızı maçımıza gelerek takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.