Merak Edilen Sorular Başkan Çetin Akın ile Son Bulacak

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 27 Nisan Perşembe günü düzenlenecek “Vatandaş Soruyor Çetin Başkan Cevaplıyor” programında vatandaşların sorularını yanıtlayacak. Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda gerçekleşecek program, saat 20:00’de başlayacak.

Başkanlık görevine seçilmesinin ardından şeffaf belediyecilik anlayışından taviz vermeden hesap verilebilirliği yönetim anlayışının temeline koyan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu halkının merak ettiklerini “Vatandaş Soruyor Çetin Başkan Cevaplıyor” programında açıklığa kavuşturacak. İki bölümden oluşacak programda ilk olarak dört yıl boyunca yapılan çalışmalar ve projeler, sunulan hizmetler ve kente kazandırılacak olan yeni projeler hakkında bilgiler verilecek. Başkan Çetin Akın, programın ikinci bölümünde ise katılımcıların ve sosyal medya üzerinden vatandaşların ilettikleri soruları yanıtlayacak.

“Vatandaş Soruyor Çetin Başkan Cevaplıyor” programı 27 Nisan Perşembe günü saat 20:00’de Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Hemşehrilerimizin aklında soru işareti kalmasın”

Akıllarda soru işaretinin kalmaması adına söz konusu bu programın düzenleneceğini ifade eden Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muza hizmet ettiğimiz süre boyunca her fırsatta ve her platformda hemşehrilerimize hesap verdik. Halkımızın parasını, kaynaklarımızı kentimiz için kullandığımızı anlattık. 27 Nisan’da gerçekleştireceğimiz bu programda da şeffaf belediyecilik ve hesap verilebilirlik anlayışı çerçevesinde, hemşehrilerimizin aklında en ufak bir soru kalmaması için merak ettiklerini yanıtlayacağım. Tüm halkımızı programımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.