Minik Öğrencilerden Velilere Sürpriz Mektup

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler Ramazan Bayramı dolayısıyla ailelerine mektup yazdı.

Yaptığı etkinliklerle okul öncesi eğitimi farklı boyuta taşıyan Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Ramazan Bayramı için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Merkezde eğitim gören çocuklar ailelerine mektup yazdı. Daha sonra öğretmenleri ile birlikte PTT şubesinde sıraya giren öğrenciler yazdıkları mektupların ailelerine ulaştırılması amacıyla görevlilere teslim etti.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Hizmete sunduğumuz Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’mizde farklı etkinliklerle adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Polis Haftası’nda değerli polislerimizi merkezimizde misafir ettik. Ramazan Bayramı’mıza sayılı günler kala ise öğrencilerimiz ailelerine sürpriz bir mektup yazdı. Bu etkinlikle hem öğrencilerimiz manevi değerlerimizi öğrenmiş oldu hem de velilerimize güzel bir anı kalmış oldu. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, şimdiden tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.