#

Müze Arşivinden Fotoğraflar Paylaşılacak

Turgutlu Belediyesinin bir dizi halinde devam eden kültürel etkinliği Müze Sohbetleri’nde bu hafta Turgutlu Kent Müzesi arşivinde yer alan fotoğraflardan seçilenler, izleyicilerle paylaşılacak. Müze Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın anlatımıyla gerçekleşecek sunum, 7 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:30’da başlayacak.

Müze Sohbetleri’nin on üçüncüsü 7 Aralık Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek. Bu haftaki programda Turgutlu Kent Müzesi arşivinde yer alan on binlerce fotoğraf arasından seçilenler, Turgutlu Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın anlatımıyla izleyicilere sunulacak.

Turgutlu Kent Müzesi’nin çok geniş bir fotoğraf arşivi olduğunu ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bu fotoğraflar arasından daha önce pek görmediğimiz, bilmediğimiz manzaraları, insan toplulukları içerenleri arkadaşlarımız seçti. Bu hafta Müze Sohbetleri’nde işte bu seçilen bazı fotoğrafları bizlerle paylaşacaklar. Eski fotoğraflara ilgi duyan hemşerilerimizin kaçırmaması gereken bir program olacak” şeklinde konuştu.

Eski belediye binasında gerçekleştirilecek olan Müze Sohbetleri’nin “Müze Arşivinden Seçme Fotoğraflar” başlıklı programı, 7 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:30’da başlayacak.